Mot Tyskland!

Hej alla fina! Här kommer ett tidsinställt inlägg för att jag är på väg mot Düsseldorf, Tyskland!

 

Varför är jag påväg till Tyskland? Jo, för att min chef och kära vän Marielle Isaksson ska tävla i International Make-Up Championship- Makeup VM! Marielle är just nu svensk mästare i Makeup då hon vann SM i makeup förra året. Hon ska med andra ord representera Sverige och visa vad vi kan! Det skall bli så jäkla spännande, jag hoppas ni alla kommer hålla tummarna här hemma!

Tävlingen är nu på Lördag, och vi far ned tidigt på Fredag morgon. Det ska bli SÅÅÅÅÅ häftigt!

 

För er som inte vet råkar jag vara en av de lyckliga makeupartister som är utbildad av just Marielle, på makeupartistutbildningen Gloss Academy. Marielle är 25 år gammal och är grundare/ägare av butiken/webshopen Gloss Cosmetics och äger tillsammans med Emelie Holzkämper makeupartistutbildningen Gloss Academy. Vem blir INTE inspirerad av detta?!

internationale-make-up-meisterschaft-2

Inspirationen till denna brud är total. Jag hoppas ni alla håller tummarna för Marielle och Gloss på Lördag! Jag har gjort en snapchat som heter Glossofsweden där jag ska försöka uppdatera för er som vill se! Jag kommer troligtvis också lägga upp bilder via Instagram/Facebook där vi heter Glossofsweden.

 

TAGGEN!!! Heja Marielle!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *