Nyhet: Ögonbrynspennor från Glam Of Sweden!

I samarbete med glam of Sweden…

 

…visade jag upp ett par produkter på min Instagram från märket Glam of Sweden, som jag tänkte att vi skulle kika närmre på här på bloggen. Jag har endast hunnit testa produkterna några få gånger, så en utförligare recension får komma senare. Jag brukar vilja prova produkterna ordentligt innan jag verkligen uttalar mig om en produkt. Så det här inlägget får bli mer som en ”first impressions”- visning, vilket i och för sig också kan vara ganska intressant! Jag vill däremot varken säga BU eller BÄ om produkten ännu.

Jag kommer också att visa er ögonpennor och läppennor, men vi börjar idag med brynpennorna!

 

Glam of Sweden (hemsidan hittar ni HÄR) är förresten ett nytt, svenskt budgetmärke som inte testar på djur. So, let’s get started!

IMG_5563

Pennorna kommer förpackade i en svart kartong, vilket alltid är ett plus.

IMG_5592IMG_6218 cssopyIMG_5603

Jag tycker att pennans spets måste vässas till innan första användning, då jag vill ha en ordentlig spets innan jag börjar fylla i brynen. Jag tyckte dessvärre att pennan var lite för mjuk för min smak; jag gillar de hårdaste pennorna! Men- smaken är som baken. Är du en som gillar mjukare, lite vaxigare pennor så är det här kanske pennan för dig.

IMG_5596

Jag kände mig lite som ett frågetecken då jag ser vad som finns i änden på brynpennan: en liten svamp. Själva svampen har jag ingenting emot egentligen då jag faktiskt brukar använda en liknande applikator för att sudda ut en eyeliner med- men vad gör den egentligen på en brynpenna? Kanske är den till för dig som vill ha ett mjukt resultat- och alltså kunna sudda ut hårda streck med. Men nja, jag gillar ju relativt skarpa bryn- så för mig går skumapplikatorn bort till brynen. Kanske kommer jag få användning av den till en av ögonpennorna istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.