Sminkborstar med kristallfibrer: Amelie Soie Makeup Collection

Inlägget innehåller pressprover
Läs mer under PR och Policy

Amelie Soie Makeup Collection är ett kit med sju stycken sminkborstar gjorda i kristallfribrer, som lovar att borstarna ska plocka upp pigment bättre än andra penslar. Jag har provat borstarna, och jag är verkligen förtjust!

Amelie Soie Makeup Collection

Amelie Soie Makeup CollectionAmelie Soie Makeup Collection

Borstarna kommer förpackade i en necessär där penslarna kan förvaras med hjälp av resårband. Du får även plats med annat i necessären, så detta är ett grymt tips till dig som ofta befinner dig på resande fot.

Borstarna är som sagt gjorda i kristallfibrer. Skaftet är gjort av trä och aluminium.

Amelie Soie Makeup Collection

På bilden ovan ser du de fyra större borstarna.

Borsten längst till vänster använder jag faktiskt inte speciellt mycket. Den fungerar bra för att ”baka” puder under ögonen- men det är inte något jag gör på mig själv. Jag har inget behov av att ”baka” och därmed blev den penseln helt ärligt en aning överflödig.

Den andra penseln från vänster använder jag ofta och gärna för att applicera rouge med. Den är i aldelles lagom storlek och lägger pigmenten jämnt och fint på kinderna utan att fläckar uppstår.

Min absoluta favorit är den tredje borsten från höger. Den är precis lagom för att applicera highlight på kinderna, vilket den gör SÅÅÅÅÅ bra!

Borsten längst till höger på bilden ovan använder jag mestadels för att pudra ansiktet.

 

Amelie Soie Makeup Collection

På bilden ovan ser du de mindre borstarna.

Jag använder den längst till vänster som uttoningspensel- men just den här borsten är faktiskt inte en favorit. Jag tycker att den är lite för kompakt för ändamålet, men det är i och för sig en smaksak.

penseln i mitten på bilden ovan använder jag gärna till att packa på skugga på ögonlocket. Den är i precis rätt storlek och applicerar pigmenten jämnt och fint.

Borsten längst till höger är en duo-borste, med en snedställd borste i ena änden och en spoolieborste i andra änden. Jag har använt penseln till att applicera brynskugga- men framför allt för att applicera en sotig eyeliner med svart ögonskugga.

 

 

Amelie Soie Makeup Collection

Jag tycker att penslarna håller vad de lovar. Appliceringen blir som en dröm då borstarna är himmelskt mjuka och, som lovat- plockar upp och fördelar pigment superfint.

Det enda jag saknar med Amelie Soie Makeup Collection i helhet är en foundationpensel. Liksom, fyra större puderborstar- men ingen foundationpensel? Jag hoppas att det är något som Amelie Soie släpper inom snar framtid. Med tanke på borstarnas kvalité lär jag vara en av de första som klickar hem en foudnationborste om detta släpps.

 

Amelie Soie Makeup Collection finns att klicka hem på Amelie Soies hemsida (länk HÄR) där ett kit går loss för 1195 :-

 

Psst, borstarna kommer under året även börja säljas separat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.