Ardell Wispes VS Ardell Studio Effects Wispes

Inlägget innehåller affilitelänkar. 
Läs mer under PR och Policy.

Har ni sett att Ardell har en ny lösögonfrans-serie Studio Effects? Jag hade missat det tills för någon månad sedan, och då jag hade ett presentkort att utnyttja tog jag chansen och klickade hem ett par av de ’vanliga’ såväl som den ’nya’ versionen av Ardells storsäljare Wispes för att jämföra dem.

Studio Effects -serien består av fyra olika fransar; Wispes, Demi Wispes, 110 och 105. Det är alltså ytterligare versioner av tidigare fransar, bara att de har blivit lite mer dramatiska. Ytterligare några  individuella fransar har adderats till den gamla designen, så Studio Effects -serien är alltså aningen mer dramatisk.

Till vänster är de ’vanliga’ Ardell Wispies, och till höger är Ardell Studio Effects Wispies.

Här ovan ser ni skillnaden på fransarna. Observera att fransarna hör till olika ögon, alltså är fransen till vänster menad för vänster öga, och fransen till höger i bild är menad för höger öga.

Som ni ser finns det ytterligare fransar på Ardell Studio Effects Wispies. Enligt Ardell har de tillsatt fyra stycken så kallade individuella flares i mitten på fransarna. Jag tycker de ser strålande ut förutom den ganska tydliga glipan som blivit i Studio Effects -fransen. Men så kan det bli när fransarna knyts för hand.

Den andra fransen var det ingen glipa på. Jag var först rätt skeptisk till utförandet då jag tycker att de tillsatta fransarna ser aningen tvärt avskurna ut, förstår ni hur jag menar? Som att de bara är påklistrade lite snabbt och slarvigt. Jag var lite rädd att det skulle synas på ögat, att en del fransar är tvärt avklippta och några få strån sticker upp. Men, nej. Det var ingenting som syntes. Jag ÄLSKAR dem!

Ardell Wispes

Här ser ni de ’vanliga’ Ardell Wispies. Lika fina som alltid.

 

Ardell Studio Effects Wispies

Ardell Studio Effects Wispies är, som ni ser, aningen mer dramatiska.

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken av fransarna jag föredrar. Jag gillar båda!

Ardell Wispies kostar 69 kronor och finns på bland annat Kicks och lyko.

Ardell Studio Wispes kostar 79 kronor och finns bland annat på Kicks och lyko.

3 Replies to “Ardell Wispes VS Ardell Studio Effects Wispes”

 1. Vilket lim fördrar du? Och kan man ha fransarna om man byter en gång i veckan? Är ardell LASHTITE ADHESIVE CLEAR bra för dessa fransar?

  1. Hej Nana! Ardell Lashtite är ett lim som ENDAST ska användas med individuella lösögonfransar! Detta är superviktigt! Med individuella lösögonfransar menar jag alltså till exempel ”Ardell individuals”, googla termen och kika på bilder om du inte riktigt förstod!

   Om du är sugen på Ardells Wispies tycker jag att du ska köpa DUO eyelash glue, det är mitt absoluta favoritlim! Då kan du bära fransarna en hel dag, och sedan pillar du av dem på kvällen- och sätter på dem morgonen därpå igen! Det låter jobbigt, och känns säkert lite jobbigt i början- men övning ger färdighet!

   Jag har tänkt skriva en utförligare guide till hur man kan tänka överlag med lösögonfransar, jag kan försöka skynda på med det inlägget så att det snart är färdigt! men om du vill fråga något mer nu är det bara att fråga på!

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *