Årets bästa foundation?

Inlägget innehåller pressprover.
Läs mer under PR och Policy.

Hörrni, jag har återigen fått den STORA äran att sitta med i juryn för Daisy Beauty Awards, och därmed vara med och kora fjolårets bästa basprodukt! Idag tänkte jag visa er de fem nominerade produkterna.

Sorry för den halvkrassliga bilden, jag var tvungen att fota med mobilen av diverse anledningar. Men här ser du iallafall de fem basprodukterna som tagit sig till finalen. Vi har:

Clarins Skin Illusion Foundation

Produkten utlovar:
 • Fjäderlätt serum-textur
 • Jämnare hudton
 • Naturlig finish med massor av lyster
 • Medium täckning

 

IsaDora Active All Day Foundation

Produkten utlovar:
 • Svettsäker, vattenfast, transfersäker (alltså ska ej kleta av sig).
 • Second skin finish (naturligt resultat)
 • Återfuktning
 • Färgsäker (ska inte oxidera)
 • Medium täckning
 • Hållbarhet i upp till 24 h

 

Maybelline Superstay 24H Foundation

Produkten utlovar:
 • Lätt formula
 • Matt finish
 • Hög täckning
 • Upp till 24 timmars hållbarhet

 

Linda Hallberg Infinity Filter Powder

Produkten utlovar:
 • Fuktgivande egenskaper
 • Finmald formula
 • Utjämnande effekt
 • Matt finish med en naturlig lyster

 

Peter Thomas Roth Skin To Die For Primer

Produkten utlovar:
 • Omedelbart utsuddande effekt
 • Att minimera porer, ojämnheter och fina linjer
 • Naturlig, matt finish.
 • Att reducera porerna vid regelbunden användning.

OBS, BESKRIVNINGARNA AV PRODUKTERNA OVAN ÄR ALLTSÅ INTE MINA EGNA ÅSIKTER, UTAN DET ÄR SÅDANT SOM MÄRKENA SJÄLV SKRIVER PÅ SINA HEMSIDOR. DET HÄR INLÄGGET ÄR ALLTSÅ INTE PÅ NÅGOT SÄTT EN RECENSION UTAN BARA EN PRESENTATION. EN EVENTUELL RECENSION KOMMER PUBLICERAS EFTER DAISY BEAUTY AWARDS.

 


Hur går testningen till?

Mitt arbete med att testa och utvärdera dessa foundations har, precis som förra året, kantats av en stor mängd minnesanteckningar. Jag provar alla produkter i hela ansiktet under en hel dag och utvärderar resultatet vid applicering, efter en halv dag och efter en hel dag. Jag väljer också att sminka halva ansiktet med två olika produkter för att lättare kunna jämföra dem med varandra. Till exempel: en foundation på höger sida ansiktet, och en annan på vänster sida ansiktet. Jag använder samma hudvård under hela processens gång, så att ingen produkt får en för eller nackdel. Så att jag till exempel inte får oväntad acne eller dundertorr hud efter att ha utvärderat två produkter.

Det jag sedan gör är att jag väger mina egna utvärderingar mot vad produkten lovar för något. Till exempel, om jag upplever en produkt helt AMAZING för att den ger sååååååå lätt täckning- och så visar det sig att den lovar full täckning- då har den ju inte hållt vad den lovat, även om jag personligen kanske gillade den. Förstår ni?

Slänger in en random bild pga det kändes tomt. Plus att jag älskar bilden så mycket, även om det ser ut som att jag håller på att gosa ihjäl min söta golvmopp. Bilden är förövrigt från våren 2018 då jag rockade (lite ojämnt just här, men ändå ballt) grönt hår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *