Back in business!

Nu är jag tillbaka på riktigt. Nu är mitt liv på en ordentlig topp, och jag har mer inspiration än någonsin!

Idag var min sista skoldag på utbildningen. Eller mja, egentligen igår då vi bara spenderade den här dagen med att trycka i oss fika. MUMS. Igår fick vi reda på provresultat och om vi var godkända i kursen eller inte. Jag vart så dö-lycklig då min lärare plockade fram mina två provresultat och jag kan granska två MVGn. Jag visste att det kändes bra då jag gjorde proven, men det är skönt att se det framför mig, och kunna känna att jag har fan klarat det här! Jag har grejat kursen och jag känner mig faktiskt väldigt stolt över mig sjäv. Det är skönt att känna så. Jag ska fortsätta att jobba på symmetrin och få det att bli millimeter-perfekt.

Sen den 1a september har jag minst 5 dagar i veckan omgiven av fantastiska talangfulla människor som jag önskar all lycka. TACK min fina klass för allt ni lärt mig och alla fina stunder vi haft tilsammans! TACK också till Marielle och Emelie som jag har lärt mig oerhört mycket utav. Fantastiska lärare, fantastiska människor.

Jag har under utbildningen lärt mig mer än vad jag någonsin kunde hoppats på. Jag har också haft bra mycket roligare än vad jag trodde att jag skulle ha. Dock har det varit tufft, det är en mycket intensiv kurs som kräver både mycket tid och energi. Men jag klarade det. Jag fucking klarade det.

Jag ska samla ihop lite bilder från utbildningen. Kommer snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *