Crown Brush Smoke it out 36 Color Smokey Eye Shadow Palette

Smoke it Out Palette 002Smoke it Out Palette 001

Jag måste bara få visa en till grej från utbildningen! En av paletterna vi fick är en ”36 color smokey eye shadow palette”. Jag har pillat på nästan alla färgerna och jag måste säga att jag ÄLSKAR dem. Älskar älskar älskar. Jag tycker att de matta färgerna i paletten är precis lika bra som de skimriga- vilket jag tycker är väldigt ovanligt. De är väldigt krämiga och pudriga på samma gång, precis som jag vill ha dem!

Paletten är från Crown Brush. Den finns på Gloss Cosmetics i umeå för 399 kronor (har jag för mig).

Smoke it Out Palette 003

minkning jag gjort med den blåaste blåa skugan från paletten. Nooom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *