Daisy Beauty Bath: från färsking till gängmedlem!

I skrivande stund sitter jag på en buss som rullar från Bath mot Heathrow, efter en helt makalös helg. And Im gonna tell you all about it!

Staden Bath är så maaaaakalöst fin

I torsdags rullade jag och min stora, knappt halvfulla resväska in på Umeå AirPort för att därefter hoppa på ett flyg till Arlanda. Jag hade nämligen fått den stora äran att följa med på en skönhetskonferens, uppstyrt av Sveriges största (och bästa!!!) skönhetstidning- Daisy Beauty.

En go mix av bloggare och influensers, journalister och företagare hoppade tillsammans på ett flyg till Heathrow England- för att leva och lära.

Den större delen av min torsdag gick åt till att resa. Nästan 14 timmar tog det att ta mig från min lägenhetsdörr i Umeå till Hotellet i Bath, så jag har inte speciellt mycket att berätta om torsdagens händelser. Det jag dock kan försöka beskriva, är stämningen.

Den här resan var mitt tredje event med Daisy Beauty, så jag var fortfarande väldigt grön när det gäller event och konferenser. Somliga andra i gruppen har känt varandra i flera år, och jag var som sagt en färsking från lilla Umeå. I ett annat sällskap med andra människor är detta något som skulle kunna få mig att känna mig aningen nervös, eller till och med illa till mods, men jag upplevde aldrig ens en promille av den känslan under den här resan. Istället fick jag uppleva hur Daisy Beauty- gänget välkomnade mig med öppna armar, och jag blev genast en i gänget.

Då jag skriver detta märker jag att det skulle bli alldeles för mycket text i ett och samma inlägg då jag gärna vill beskriva resan in i minsta detalj. Därför kommer jag att göra flera, lite kortare inlägg för att berätta om helgens bravader. Med andra ord, fortsätt hålla utkik för fler inlägg om Daisy Beauty Bath!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *