Daisy Beauty Expo 2019 – HERE I COME!

Hörrni, jag är så överdrivet taggad- för att imorgon sticker jag iväg till Stockholm för att besöka Daisy Beauty Expo! WOOP WOOOOP! Planen är att jag kommer att vara som mest aktiv på min Instagram under den dagen, så om ni vill kika vad som händer kan kika på @makeupartisten.se.

För er som inte vet vad Daisy Beauty Expo är tänkte jag skriva en snabb recap.

Daisy Beauty hoppas jag iallfall att du som läsare känner igen, men om inte: det är Sveriges största (och bästa!) skönhetsmagasin. Prenumerera, vettja! Hur som helst, chefredaktör Kicki Norman startade Daisy Beauty Expo år 2015, och det är kort och gott ett stort event som Kicki själv beskriver som 35 sammanslagna presskonferenser samt en skönhetsmässa. Denna mässa är endast till för journalister, redaktörer, influencers, bloggare osv. På mässan ställer olika varumärken ut produkter som vi bloggare får känna och klämma på- egentligen som på ett vanligt skönhetsevent. Men istället för att alla dessa märken ska ha egna små events, är det alltså sammanslaget till ett stort- vilket är utmärkt för mig som bor i fuckin UMEÅ och inte kan ta mig ned till Stockholm på alla små events jag skulle vilja besöka. En som besökare får då också en direkt överblick över vilka produkter som släpps under året. 

Under Fredagen kommer vi att få ta del av ett antal föreläsningar, vilket jag är extremt taggad på. Jag fick så oerhört mycket kött på benen ifjol, både ingående om produkter och dess ingredienser- men även om märkena i helhet. Dagen därpå kommer ett 40-tal (!!!!!!!) skönhetsmärken att vara på mässan, där de ställer ut sina nyheter.

 

Jag var på fjolårets Daisy Beauty Expo, och det var verkligen en av de bästa dagarna under hela året. Alltså HELT fantastiskt var det. Så jag ser fram emot fredagen som aldrig förr. Jag är sååååååå jäkla taggad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *