FACE atelier Ultra Foundation

img_1306_copya_5405cd042a6b225ae1bb7053  img_1311_copya_5405cd08e087c359ea6a6834
< Ivory, Sepia och Tan >

img_1310_copya_5405cd062a6b22735e2e5caa

Jag har genom utbildningen fått nys om kanske världens bästa foundation. Jag flög i princip i taket direkt den träffade min hy. ”Skin-in-a-bottle”.

Denna silikonbaserade foundation är inte bara Lady Gagas favorit, utan Madonna har uttalat sig om att hennes dansare alltid har denna foundation på sig- för att sminket inte ska rinna av. Min lärare Marielle fick in rätt ord, ”den täcker full täckning på ett naturligt sätt”. Jag kommer garanterat fortsätta jobba med den här foundationen då jag jobbar som make up artist, jag kan inte tänka mig att det inte finns någon den inte fungerar på.

Jag har en mardrömshy när det gäller bas-makeup. Jag är (i perioder) fnastorr kring näsa och mun och samtidigt kan jag bli så oljig att det nästan rinner från pannan. Där fick ni en äcklig bild. Varsågod 😉 Skämt åsido, jag har alltid haft svårt att hitta en foundation som håller hela dagen utan att framhäva mina torra partier. Men den här. Jag har suttit framför kokheta lampor i flera timmar- jag känner hur jag svettas, men det syns inte! Och den ger superbra täckning, men den smälter in så bra i huden att den helt enkelt inte syns.

Att den dessutom finns i färgerna VIT och SVART är helt fantastiskt enligt mig, och jag ska definitivt se till att köpa den vita foundationen så jag kan ljusa upp mina olika foundations. Dock kanske den inte går att blanda med vilken foundation som helst, det är absolut att tänka på.

För att avsluta, hittills en solklar tiopoängare på ALLA fronter. Iallfall i mina ögon.

För er som bor i Umeå, gå och kika på foundationen på Gloss i Utopia. För er andra vet jag att den även går att beställa på Beautybay.com. Länk HÄR.

5 Replies to “FACE atelier Ultra Foundation”

    1. Ja gör det!!! Och bli inte skraj av priset, den är helt galet dryg, en kompis till mig köper
      2 om året och använder den varje dag!

  1. Hej, älskar också denna foundation o sen gloss la ner i Umeå har jag letat. Vet du vart man kan hitta den. Verkar inte finnas på sidan du tipsade om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *