GLOSSGODS

1

 

Äntligen, GLOSSGODS är här! Tidigare kunde man hänga på glossofsweden.com för att spana snygga produkter och looker, men Gloss is going international, och heter alltså nu GlossGods.

Många av de produkterna jag har använt de senaste åren, och de flesta av de produkter jag använder ATM finns just på denna webshop. De har just nu 20 % rabatt och gratis frakt, så jag måååååste bara tipsa er! Företaget startade för 3 år sedan av nu 26 åriga Marielle Isaksson, som ni förstår är en framgångsrik entreprenör och makeupartist, men jag vill också punktera att hon är en makalös människa, och jag har mycket att tacka henne! Ger också mycket credz till Emelie Holzkämper (delägare i Gloss Academy) och Madelen Stenlund som hjälpt till med denna jawdropping webshopsmakeuover.

På webshopen säljs bland annat kända populära märken som The Balm, Anastasia Beverly Hills och Nabla. Men ni hittar också GLOSS egna märke, vilket jag verkligen vill mana er att spana in. Webshopen verkar inte vara hundraprocentigt färdig, men helheten är på plats. Som sagt, typ alla av mina favoritprodukter finns samlade här i webshopen- nu med 20% rabatt. SÅ in och spana for glossGODS sake!

 

2

På webshopen finns bland annat MITT läppstift, döpt efter yours truly! Världens finaste färg och skönaste formula.

 

Nedan listar jag några looker som ja gjort med produkter från Gloss. Klicka på bilden för att komma till respektive inlägg för komplett produktlista!

img_8052-copy img_8045-copy img_7984-copyIMG_4106 copy IMG_3699 copy IMG_3627 copy IMG_3519 copy img_3075_copy_56b61b499606ee7fe23460ff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *