Inglot Duraline: återupplivar dina uttorkade makeupprodukter!

Inlägget innehåller pressprover
Inlägget innehåller affilitelänkar
Läs mer under PR och Policy

Inglot Duraline är en fantastisk multiprodukt som du kan använda till det mesta.  Jag förstår verkligen inte hur jag har klarat mig utan denna!

Inglot Duraline är en klar vätska som du kan blanda med i princip vad som helst i makeupväg. Till exempel använder jag den för att göra ögonskuggor till krämskuggor eller krämeyeliners, men mest av allt använder jag den till produkter som torkat.

 

Maybelline Tattoo Brow Pomade, Dark Brown

Ni som använt ögonbrynspomader vet att de ofta torkar och blir torra rätt tråkigt. Jag har provat, hört och läst tidigare om att en kan blanda ut dessa med någon droppe olja- men jag tycker hållbarheten på dessa försämras drastiskt i dessa fall. Däremot, Inglot Duraline gör snarare att du får ÄNNU bättre hållbarhet, samtidigt som att produkten blir mer krämig.

Du kan även använda Inglot Duraline till att droppa i en mascara som har torkat, eller en eyeliner- vilket är något jag gör väldigt ofta.

Inglot AMC Eyeliner Gel nr. 77

Till exempel har Inglot en geleyeliner jag älskar så förbaskat mycket- men den torkar SÅÅÅÅÅ snabbt i burken. Jag hade en AMC eyeliner som hade torkat helt, alltså blivit till en torr kaka. Men med några droppar duraline blir eyelinern brukbar igen.

Inglot Duraline kommer förpackad i en liten glasflaska med pipett för enkel dosering. Det jag dock har att klaga på är det faktum att korken lätt glider upp- vilket gör att produkt kan läcka om du har den i necessären. Jag vet inte om produkten jag köpte är ett måndagsexemplar, men jag känner att det är väl värt att skriva!

 

Slutligen: förstår ni hur användbar produkten är?! Det faktum att du i princip kan återuppliva torra produkter så att de återigen blir krämiga- är som magi för mig.

Inglot Duraline finns bland annat på Lyko.se där en flaska om 9 ml blir din för 110:- (PSST, JUST NU 88 kr!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *