IQ+Brow Retail Pen

Inlägget innehåller pressprover
Inlägget innehåller affilitelänkar
Läs mer under PR och Policy

IQ+Brow Retail Pen är en ögonbrynsfärg som inte behöver blandas. Bara pensla på brynen, låt verka, och tvätta bort!

Ögonbrynsfärgen finns alltså i förpackningen ovan, färdigblandad och klar. Det enda du behöver göra är att skruva på den nedre delen till det dyker upp färg i applikatorn. Därefter penslar du färgen direkt på brynen. Jag har färgen light brown.

Före

Under

Efter

Jag skulle egentligen ha haft en mörkare nyans, men som ni ser fäster färgen ändå helt okej, utan att fastna överdrivet mycket på huden. Färgen ska sitta på brynen i 5-10 minuter. Jag låter färgen sitta i 10 minuter för maximal effekt.

Konceptet är verkligen klockrent, hur smidigt som helst! Det har verkligen varit SÅ skönt att slippa blanda. Det enda jag känner att jag har att peka på är att färgen inte höll speciellt länge. Jag har hört fler som upplever detsamma. Jag kommer mest troligt återgå till att använda annan brynfärg i det långa loppet, men jag tycker att pennan är ett skönt komplement till de dagar en har ont om tid- eller bara vill göra en snabb touch-up.

 

IQ+Brow Retail Pen finns att klicka hem på lyko.se och kostar 299:- / 4ml

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *