Make up store lippencil russian

lippencil_russian_copy_53b18d7cddf2b378ae549ccd

Jag har rätt ofta röda läppar till fest. Jag älskar det. lovelovelove it. Och speciellt matta röda läppar, det är verkligen min grej!

Då jag älskar matta röda läppar brukar jag inte använda mig utav något läppstift, utan oftast bara en penna. På bilden har jag använt make up stores läppenna i färgen russian, enligt mig den perfekta rödfärgen.

Det kan dock bli lite torrt på läpparna om man har otur, så jag brukar ha med mig någon form av cerat och en pensel ifall att det skulle bli ohållbart torrt. Jag brukar också grunda med en liten mängd av någon form av cerat innan jag lägger pennan. Kom bara ihåg att pudra konturerna i efterhand om du använder någon form av läppbalsam innan pennan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *