Make-Up Studio Eye Look Tutorial

Tutorial 001

1. Jag började med att lägga Make-Up Studio eyeshadow primer över hela ögonlocket och upp till brynet. Jag la också lite primer under ögat längs underfransarna. Jag brukar använda fingrarna till detta då jag tycker resultatet blir bäst då.

Tutorial 002

2. Jag fortsatte med att lägga  Eyeshadow Lumiére Rising Red med en rund fluffig pensel. Jag la skuggan på yttre delen av ögat och sotade upp den röda skugggan över globlinjen. Borsten kommer ifrån make-up studio och har nummer 09.

Tutorial 003

3. Fortsätt lägg samma röda skugga under ögat längs fransraden. Jag använder en borste från make-up studio som har nummer s10.

Tutorial 004

4. Lägg Eyeshadow Lumiére Mysterious Taupe på resterande delen av ögonlocket. Jag brukar applicera med fingret då det blir intensivast färg.

Tutorial 005

5. Jag la därefter Eyeshadow 428 (mörkbrun) mellan den grå skuggan och den röda, även under ögat. Penseln jag använder säljs tyvvär inte längre…

Tutorial 006

6. Använd en ren fluffig borste och sudda ut den mörkbruna färgen. Lägg på mer mörk färg om önskat. Jag använde en borste från MAC som har nummer 217.

Tutorial 007

7. Det här steget är ett standardsteg för i princip alla sminkningar som jag gör. Jag använder en hudfärgad eller ljus skugga, i det här fallet Make-Up Studio Eyeshadow 104 och lägger den runt hela sminkningen, i det här fallet i utkanten av den röda skuggan.

Tutorial 008

8. Lägg en eyeliner, gärna med vinge. Jag använder Make-Up Studio fluid liner i färgen sparkling black.

Tutorial 009

9. Mascara och eventuellt lösögonfransar. Klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *