Make Up Studio-makeup.

Ja hörrnenini. Inte är det lätt att fota sminket i Norrland under vintermånaderna. Det är bara ljust någon enstaka timma per dag, och då det väl är ljust är det knappt ljust. Jag sprang ut på min iskalla men inglasade balkong och tog bilderna idag då jag ville ha maximalt ljus. Men ändå blir jag tvungen att ha ISO 3200 och får smått gryniga bilder som verkligen inte gör sminket rättvisa. Menmen, så blir det ibland!

Hur som helst fick jag VÄRLDENS kick av dessa fina produkter ifrån Make Up Studio. Nu brukar jag alltid använda smink ett flertal gånger innan jag bestämmer mig om jag gillar dem eller inte, men efter en användning av dessa produkter är jag helt såld. Jag som annars inte är förtjust i bakade ögonskuggor fick verkligen ändrad uppfattning idag.

Pinks 001Pinks 002Pinks 003Pinks 004Pinks 005

Jag har använt:

Bas:
Make Up Studio no transfer foundation Ivory
Make Up Studio natural silk perfection powder
Make Up Studio concealer 1
Make Up Studio blusher 36
The Balm bahama mama bronzer

Ögon:
Make Up Studio eye primer
Make Up Studio Eyeshadow Lumiére Rising red (röd)
Make Up Studio Eyeshadow Lumiére Mysterious Taupe (ljus gråbrun skimrig)
Make Up Studio Eyeshadow 428 (mörkbrun)
Make Up Studio blusher 36
Make Up Studio fluid liner sparkling black
Make Up Studio false lash effect 4D mascara extra black
Ardell demi wispies

Ögonbryn:
Make Up Studio eyebrow pencil no. 2
Make Up Studio eyebrow fix

Läppar:
Make Up Studio lipstick pink-a-licious

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.