Recesion: Maybelline Tattoo Brow Pomade

Inlägget innehåller pressprover
Inlägget innehåller affilitelänkar
Läs mer under Pr och Policy

I höst lanserade Maybelline nya brynprodukter: Tattoo Brow Pomade. Jag tycker att ögonbrynspomader är så himla sköna att jobba med, om de är som jag vill ha dem. Och dessa? Perfekta.

 

maybelline tattoo brow pomade

Till en början reagerade jag dock på namnet. Maybelline har sedan tidigare en Tatto Brow Tint (läs mer om det här) som ska sitta kvar på brynen i upp till tre dagar. Alltså, som en tillfällig tatuering på huden, därav namnet tattoo.

Jag tycker dock att det är extremt missvisande att de lanserar en ögonbrynspomad med samma namn (tattoo) när den inte fungerar på samma sätt som tintet- överhuvudtaget! Detta är visserligen ingenting Maybelline lovar heller, men jag tycker att det kan vara lite missvisande med namnet ”tattoo” i titeln på två produkter som jobbar helt annorlunda.

 

Men som sagt, Maybelline lovar inte heller att pomaden ska sitta kvar i flera dagar. I pressmeddelandet till produkten skriver Maybelline att den ska hålla upp till 24 timmar. Vilket i mina ögon innebär att den ska tvättas bort med resten av eventuell makeup innan en går och lägger sig.

Och jo, den har faktiskt riktigt skön hållbarhet. Någon timma efter applicering är den fortfarande rätt så gnuggfast, men jag tycker att den inte direkt är gnuggfast i slutet på dagen. Egentligen som med vilken bra ögonbrynspomade som helst.

Men ändå känns det inte som vilken ögonbrynspomad som helst. Den känns faktiskt snäppet bättre. Formulan är otroligt krämig och lättjobbad, utan att vara för tunn. En kan jobba upp färgen successivt, vilket innebär att du med samma produkt kan måla lite ljusare bryn en dag- och mörkare en annan.

   maybelline tattoo brow pomade

Maybelline Tatto Brow Pomade lanseras alltså i tre färger, på bilden ovan ser ni resultatet av dark brown, medium brown och taupe.

 

maybelline tattoo brow pomade

Produkten kommer förpackad i en glasburk med skruvlock och innehåller 3,5 ml- vilket räcker otroligt långt då produkten är dryg.

Som ni ser på bilden tillkommer det även en duo-pensel då du köper en pomade. Penseln är helt okej- men jag föredrar att använda någon av mina andra tunna snedställda penslar. Men som sagt, den duger i krig.

 

maybelline tattoo brow pomade
På bilen ovan har jag använt Maybelline Tatto Pomade, samt en ögonbrynsgele för att ge ögonbrynen lite volym.

 

Summan av kardemumman: Jag tycker detta är en strålande bra produkt till ett pangpris. Produkten är krämig, lättjobbad, har bra hållbarhet- och blir din till ett pangpris om 159 :- . Du hittar den bl.a. på kicks.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.