Min makeup på Anja på Make Up Store i Umeå.

20140318_151057_53295f012a6b2272804589b9 photogrid_1395160219972_53295e96e087c302dadff1ae

Kolla snyggingen vaa?!

Bilderna är tagna med min mobilkamera. Färgerna vart helt galna i början, men nu har jag försökt att korrigera dem i photoshop.

Hur som helst!
Jag hade några microshadows (pressade ögonskuggor) att välja på, de flesta beiga och bruna- men även två färgade, en grön och en rosa. Jag ville inte safa och köra på bara brunt, så jag valde en grön färg- perfekt mot Anjas röda hår. Jag trodde att tiden bara skulle springa iväg på dessa 40 minuter jag hade att sminka på men… tja, det klarade jag ju faktiskt hur bra som helst. 26 minuter in i tävlingen var jag (förutom småfix) klar. Det kändes fantastiskt skönt, då hann jag pilla lite mer med eyelinern och kinderna som inte vart perfekta vid första applicering.

Tack också till all personal på Make Up Store i Umeå för att ni är så fantastiskt trevliga. Det var sjukt roligt att vara med i tävlingen! (Vi var 13 deltagare från Umeå som nu väntar på att opartiska röstare ska lägga röster på våra före och efterbilder. De som får flest röster är sedan med och tävlar mot de som vann i de andra städerna. Vilka de nu är? Vinnaren vinner hur som helst en makeupartist-utbildning på International Makeup Center.)

Alla produkter jag har använt kommer ifrån make up store. (hoppas jag minns alla namn rätt!)

Bas:
Liquid foundation i färgen milk
Compact powder i färgen milky (tror jag!)
Microshadow deadly som shading
Blush Pink Reef

Ögonbryn:
Tri Brow Color

Primer:
High Tech Lighter Stardust (dock rekommenderar jag att använda deras Eye Primer Tinted om man ska sminka med microshadows. Nu fanns den dock inte att använda. High Tech Lightern fungerar dock enligt mig bättre under deras underbara eyedusts)

Ögonskuggor:
Microshadow A girls best friend (grön)
Microshadow Deadly (mörkbrun)
Microshadow muffin (highlight i ögonvrån och under ögonbrynet)
Microshadow old lace (matt hudfärgad skugga)
Sen använde jag en matt varm brun ögonskugga, jag tror antingen att det var ”smog” eller ”cinnamon bread”.

Eyeliner:
liquid eyeliner black

Mascara:
multi lash mascara (tror jag!? )

Läppar:
RAAWWWWWWR jag glömde kolla namnet på det läppstiftet jag använde! Jag använde iallafall ett svagt täckande korallfärgat läppstift och deras lipgloss virgon över (transparant).

One Reply to “Min makeup på Anja på Make Up Store i Umeå.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *