Min sminkhörna!

Sminkhörna

Äntligen äntligen äntligen! <3
Jag har drömt om att ha en egen sminkhörna sedan jag var… troligtvis aldelles för liten! Det kommer bli så förbaskat mycket lättare att sminka sig i bra ljus. Ni ska bara veta vilken dålig belysning det är i min lägenhet annars, och med tanke på att det endast är ljust i Norrland någon timma om dagen i Januari är det väldigt trixigt.

Jag har provat göra sminkningar och försökt fotat närbilder framför spegeln, men det går åt skogen varje gång. Jag har provat med alla tillgängliga vitbalans-inställningar och gjort flera ”customs” också, men INGEN av bilderna blir bra. Antingen blir de gula, gröna, röda eller blå. Inget mellanting. Så det jäklas fortarande. Men nu har jag lyckats få in bilderna i datorn (ÄNTLIGEN) och med nöd och näppe kunnat visa dem. Min dator har inte viljat förhandsgrandska bilderna på något sätt, inte mindre öppna dem i Photoshop så jag kan beskära och bildbehandla dem. FY skäms på all teknologi som alltid ska strula.

Men visst är det TJUUUUSIGT!
I princip allt på bilden är ifrån IKEA, utom den vackra stolen som jag har fått av min mormor. Jag har dock planer på att ersätta den med en annan stol, gärna någon form av höj-och sänkbar frisörstol. Det kan verkligen komma till hands om jag sminkar andra.

Möblerna på bilden är:

  • 2 st ALEX lådhurtsar med 6 lådor som jag staplat på varandra. Här förvarar jag mitt smink, hår och nagelgrejs, hudvård osv. Hurtsarna kostar 995 kr/st.
  • Sminkbordet kommer ifrån Jysk (min plan var att köpa IKEAS sminkbord, men det var slut då vi kom dit 🙁 ) men jag tycker det här bordet vart toppen! Bordet finns inte kvar att köpa på JYSK.
  • Spegeln heter Kolja och kommer från IKEA, kostar 139 kronor.
  • Lamphållarna heter MUSIK och kommer från IKEA. Dom kostar 299 kr/st utan lampor.
  • Lamporna köpte jag också på IKEA. Jag köpte globformade E14-lampor, 200 lumen. De kostar 69 kronor styck.

Inlägg på innehållen i alla mina lådor kommer. Spännande vaaa?! :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *