Naked Lips läppbalsam med havtorn

img_9199_copy_53b975dd2a6b2214b7494796

(text från eleven.se)
Naked Lips Organic Lip Balm

Ekologiska och naturliga läppbalsam som effektivt vårdar, mjukgör och ger näring till dina läppar – för välmående, kyssvänliga läppar på naturligt vis!

  • Anpassad för veganer.
  • 100% nedbrytbar förpackning & formula.
  • Ej testad på djur.
  • Fri från palmolja.

Innehåll: 4,25 g

Jag tycker:

99 % organic, 100 % natural. Vad kan gå fel? 😉
Läppbalsamet doftar SÅ gott, dock tycker jag att det sticker lite i läpparna då jag anväder det. Min kille tycker samma sak. Det stickre inte mycket som med en lip plummer- det är nästan så att man måste känna efter för att känna stickandet- min kille tycker precis samma sak. Dock känns läpparna inte irriterade på något vis.  Jag har använt detta en gång om dagen i över en vecka och är inte alls orolig över detta stickande- men jag förstår det helt enkelt inte.

Jag tycker att läpparna känns MER återfuktade nu än efter användning av försvarets hudsalva som annars är min go to grej då det gäller återfuktning på läpparna. Så full poäng vad gäller återfuktning och doft, men stickandet. Alltså, ett frågetecken bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *