NYX doll eyes mascara

blogg_52ded3039606ee142ac44a6a
När jag var i Kuala Lumpur handlade jag på Sephora i Patronas Towers. Jag införskaffade lite plock från ett av mina favoritmärken, NYX. Och nu efter ca en månads användning kan jag konstatera att det har blivit min absoluta favoritmascara!
Vattenfast mascara är lika med böjda fransar. Jag har inte turen som många andra att ha naturligt böjda fransar. Om jag inte använder ögonfransböjare pekar mina ögonfransar typ… nedåt. Fransarna går fint att böja med en ögonfransböjare, men de lägger sig ofta ned igen och pekar rakt fram när jag applicerar en vanlig mascara. Men en vattenfast mascara har mycket lättare formula och det är mycket lättare för fransarna att hålla sig böjda.
Men då en vattenfast mascara ofta är så förbaskat dryg att ta bort brukar jag faktiskt strunta i det. Men den här mascaran är en sådan där himla fiffig mascara som går bort endast med VAMRT vatten. Så du kan i princip gå omkring i både regn och snö- och mascaran sitter som sten, men direkt du ställer dig i duschen med varmt vatten så trillar mascaran av ögonfransarna som små gummibitar. Och att den faller av sådär betyder också att du inte får svart mascarakladd under ögonen.
Denhär typen av vattenfasta mascaror finns i andra märken också, men jag tycker att NYX mascara är oslagbar då den ser lika bra ut nyapplicerad som efter en hel arbetsdag oavsett väder.
img_9480_52ded8729606ee20cc0df120
img_94475_52ded8749606ee46af67e964
NYX-produkter finns att köpa bland annat på eleven.se och nelly.com. I Umeå kan du köpa NYX-produkter på Gloss Cosmetics i Utopia. (Jag är dock inte hundraprocentligt säker på att de säljer just den vattenfasta mascaran där…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *