October Stockholm Longwear Matte Lipstick Absolute Pink

Inlägget innehåller pressprover.
Inlägget innehåller affilitelänkar.
Läs mer under PR och Policy.

Trots snön som föll i går i Umeå har jag fått härliga sommarvibbar. Dessa har en tendens att synas de dagar jag bär makeup, då den ofta blir säsongsrelaterad. Nu är blir det sommarfärger för hela slanten! Därmed vill jag jag visa upp ett härligt, somrigt rosa läppstift från October Stockholm.

October Stockholm Longwear Matte Lipstick Absolute Pink
October Stockholm Longwear Matte Lipstick Absolute Pink

 

 

Det finns åtta olika färger att välja på av October Stockholms läppstift. Färgen Absolute Pink är min favorit under sommarmånaderna. Det är så jäkla snyggt, både att smacka på ett tjockt lager av- men även att dutta på lite lätt för en lättare hint av rosa på läpparna.

October Stockholm Longwear Matte Lipstick Absolute Pink

October Stockholm beskriver sina läppstift som matta, men jag vill sträcka mig lite utanför banan och säga ”semi-matta”. Skrattretande liten skillnad kanske du tycker, men njae. Dessa semimatta läppstift blir inte lika torra och fläckiga vid applicering som många helmatta läppstift har en tendens att bli. Vid och efter applicering känns läpparna återfuktade, men den skräckfyllda känslan av att färgen ska glida utanför läppkonturerna är inte alls närvarande. Inget kladd med andra ord. Jag håller med October Stockholms beskrivning om stiften om att de är HEL-täckande. För er som avskyr känslan av ett ojämnt applicerat läppstift där det känns som att man mest styr runt pigment- you’d love these! Och det överlägset bästa egenskapen med detta läppstift? Hållbarheten.

October Stockholm Longwear Matte Lipstick Absolute Pink

 

INGREDIENSER (från lyko.se)

Mica, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyethylene, C12-15 Alkyl Bezoate, Octyldodecacanol, Isocetyl Stearate, Silica, Vp/Eicosene Copolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Caprylyl Glycol, Oryzanol, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Tin Oxide, Citric Acid, Aroma.+/-: Ci 15850, Ci 15985, Ci 19140, Ci 42090, Ci 45380, Ci 45410, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77891

 

October Stockholm Longwear Matte Lipstick Absolute Pink finns b.la. att klicka hem på Lyko.se där ett stift blir ditt för 239 :-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.