TVÅL golden olive face serum

Tvål Face Serum

Jag har skrivit om det här serumet tidigare, då jag bara hade använt det ett kort tag. Nu har jag däremot använt det en hel del och har mer saker att berätta om det.

Från TVALSKINCARE.SE
”Skäm bort din hud varje dag med ett par droppar av detta serum, och upptäck vad naturens underverk oliver och havstorn kan göra. Squalane tas fram naturligt ur oliver, och den molekylära sammansättningen är nästan identisk med den av hudens sebum och detta gör att den lätt tas upp av huden och verkligen gör nytta. Squalane förbättrar din huds förmåga att stå emot påfrestningar genom att ge näring, fukt och syre till huden.

Den är också naturligt antibakteriell, så den är till stor hjälp om du besväras av acne. Dess fuktande egenskaper gör squalane till en effektiv hjälp att mjuka upp och minimera små linjer och rynkor. Havstorn är en naturlig källa av stora mängder A, C och E vitaminer, karotener, flavonoider, essentiella fettsyror och phytosteroler, vilka alla är mycket viktiga för en sund och frisk hud. Den är också mycket rik på B1, B2, K och P vitaminer samt mer än två dussin microelement. Golden Olive Face Serum är helt enkelt en samling av det bästa naturen har att erbjuda, och den är otroligt välgörande för alla hudtyper.”

Från mig personligen:
Min lärare på makeup-utbildningen tipsade mig om det här serumet då hon såg min osminkade problemhy. Min fina vän Dessiré pratade också så himla gott om serumet, så jag var tvunen att prova. Jag har som ni kanske vet en jäkla jobbig hy. Den är torr OCH oljig på samma gång, samtidigt som den är väldigt känslig OCH har acne. Serumet har hjälpt mig så förbannat mycket på vägen till en finare hy. Bara efter några dagars användning kunde jag se skillnad på mina kinder som vanligtvis är aldelles prickiga (jag har inte direkt någon acne just där, men känslig flammig hy). Det kändes som att ansiktet för första gången hade fått ett ordentligt skydd. Dagar senare var mina torra partier helt borta. Och det kommer från en tjej som sov i fuktmask i princip VARJE natt.

Serumet hjälpte mig till en gräns med min acne, men då mycket av min acne är hormonell så försvann inte allt. Men som ni vet fick jag för några veckor sedan utskrivet skinoren av en läkare, en kräm mot acne. Skinoren hjälpte mig väldigt mycket, men de förvånansvärda resultaten kom först då jag använde serumet innan skinoren-krämen. Ett av serumets egenskaper är att den hjälper hudkrämen att gå ner ca 10 hudlager djupare, och det är jag bannemej ett levande bevis på. Jag använder serumet varje kväll efter rengöring men före hudkräm. Man kan använda serumet både morgon och kväll, men man kan bli aningen oljig av den så jag personligen vill bara använda den över natten.

Serumet finns att köpa på Gloss i Umeå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.