Tvål Skincare

Hej alla fina!

Ni vet att jag ofta tjatar om märket ”tvål skincare?”

Hela veckan ut har alla medlemmar 10 % rabatt på alla hudvårdsprodukter från TVÅL. (Medlem är något du kan bli på plats, så tekniskt sett riktar den sig till alla eventuella kunder! <3)

Jag har tidigare berättat om produkterna flertalet gånger, jag och alla jag känner som har provat produkterna blir HELT frälsta av dem. Nästan varje privat-kund jag sminkar (utanför butiken alltså) kommenterar ansiktskrämerna dom brukar få prova innan själa makeupen.

Jag står för dessa produkter till 110 % och ser ingen anledning att dom inte skulle funka på någon! Vi har stam-kunder med de mest känsliga hudtyperna jag någonsin hört talas om, och många gånger tål de nästan ”bara” våra produkter.

Samtliga produkter ifrån Tvål är handgjorda på bara ekologiska ingredienser, de innehåller inga parfymer och är såklart inte testade på djur. De innehåller sjukt naturliga ingredienser som t.ex shea-smör, jojobaolja, nyponrosolja osv.

Om du har lite tjorvig hy eller inte vet vad du ska ha för produkter, kom in till oss på Gloss så hjälper vi dig!
Haha jag råkar veta att precis alla som jobbar på Gloss använder dessa produkter och vi är som ett uppslagsverk när det gäller att veta vad produkterna kan göra för dig.

Kom ihåg att det här såklart är ett personligt inlägg och jag har inga som helst skyldigheter att snacka bra om produkterna, inte ens i butiken. But I love them, I really do. Och jag vet inte vad jag skulle gjort utan dem! <3

Tvål Skincare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *