Why I’m busy…

Busy 001

Jag vet inte om jag skrivit det tidigare, men jag har börjat jobba på Gloss Cosmetics i Umeå! WOHO! Så ni får komma in i butiken och hejja på mig om jag är där! Så jäkla roligt. Jag har också fotat produkter till Gloss webshop som kommer upp snart. Och nu har jag suttit nästan tre timmar och redigerat bilder för yttersta perfektion!

På bilden ser ni en av de många tvålarna som säljs inne på gloss. Alla tvålar och badbomber doftar så gott att jag flertalet gånger har funderat på att stoppa dom i munnen. ”vad kan hända lixom?” Jag svär att dagen kommer då jag är så fikasugen att jag smakar på tvålen med kaffebönor i. NOM. (Ni som inte förstår sarkasm, självklart skall man inte äta dessa, haha)

Jag kan också stolt meddela att min lärare/chef har tagit silvermedalj i Makeup SM i lördags. Helt fantastiskt!

Nu ska jag njuta av det som återstår av kvällen och ladda upp inför jobb och party imorgon.
Puss på er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *