Yves Rocher Bronzing Powder Duo

img_3112_copy_539738419606ee389689871a

img_6320_copy_53973827ddf2b3433404ae84

På bilden har jag överdrivit lite med solpudret för att det skall synas.
Använder vanligtvis en mindre mängd.

Här ska jag visa upp en av mina favoritprodukter nu till sommaren, min favorit inom solpuder!
 

Yves Rocher Bronzing powder duo har de två perfekta färgerna, enligt mig. Jag tror definitivt att jag kommer kunna använda denna året om, alltså att jag aldrig är för blek eller för mörk för att använda den. Att den dessutom är MATT är för mig ett stort plus. Jag personligen vill inte ha ett skimrande solpuder- då jag gärna använder solpudret som shading där man inte vill ha någon glow.

Med sina 20 gram ger den mycket produkt som räcker länge.

MEN jag tycker också att den har ett stort minus! Solpudret är parfymerat, vilket jag absolut inte gillar. Det doftar dock väldigt gott, men jag ser ingen anledning att proppa parfym i en sådan här produkt.

Kostar ca 189 kronor, finns bl.a på yves-rocher.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *