NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen

img_0726_copy_54046f3b9606ee5a75097158

img_0847_copy_54046f449606ee1d6ece3562

Igår kom den. Septembern. För er som inte vet så AVSKYR jag höst och vinter. Avskyr. Kyla och mörker är det enda jag ser framför mig nu, jag känner mig alltid helt förlorad vid den här tiden på året. Jag ser inte fram emot att sitta inomhus med tända ljus och dricka varm choklad under en filt framför en film. Jag avskyr ALLT med hösten förutom att det blir lagligt att måla mörka läppar nu. Det känns lite lagligare på hösten, så det är det jag fokuserar på just nu. Calm down, aaaaaaaand lipstick.

För någon månad sedan lanserades några nya färger av NYX soft matte lip cream, någonting jag inte är NÅDIGT förtjust i sedan innan. (Jag brukar alltid tjata om produkten i färgen Amsterdam då jag bär knallröda läppar). Men jag valde iallfall att prova färgen Copenhagen, en riktig höstfärg. (ryser till där vid h-ordet).

Jag har hittills bara burit det tre gånger, så jag får väl göra en liten snabb sammanfattning. Detta är INTE för er med torra läppar. Eller oss, rättare sagt. Jag är inne i en period då jag har väldigt torra läppar och jag måste helt enkelt ha någonting annat på läpparna just nu för att det inte ska se fel ut. Men med lite läppbalsam under kommer det nog gå väl för de flesta.

Jag fick faktiskt inte samma hållbarhet på den här färgen än de andra färgerna jag har testat. Jag tycker hittills att detta är den sämsta soft matte lip cream jag provat (jag har tre st sen tidigare). Den var väldigt svår att få jämn (kan vara för att jag hade torra läppar) och jag tyckte den smulade direkt den torkade- och jag tycker hållbarheten inte kan jämföras med de andra….

Så nja. Jag återkommer med en ny åsikt om jag ångrar mig.

2 Replies to “NYX Soft Matte Lip Cream Copenhagen”

    1. Ja det var lite synd… jag ska ha lite fukt-rehab för mina läppar och se om dom fäster bättre.
      Ja visst är dom härliga? 😀 Jag älskar dom också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *