Eldora lashes H151

IMG_1044 copy IMG_1046 copyIMG_3597 copy

Hej alla fina!

Jag tänkte göra ett inlägg om en av mina mest använda produkter någonsin! Det är ju inte direkt en hemlighet att jag älskar Eldoras lösögonfransar, och jag har helt enkelt kärat ned mig i fransarna med namnet H151.

Vi säljer fransarna på Gloss (butiken där jag jobbar) och dom har blivit rejält populära. Det är lite som… once you go Eldora, you never know back! Visst, Ardell och Depend har jäkligt snygga fransar dom också, men kvalitén är inte detsamma som Eldoras.

Eldora använder såklart inga djurhår i fransarna, utan det handlar om syntet i de tjockaste frasarna- eller äkta människohår som i dessa ovan.  Det låter lite gross med människohår haha, men det är ungefär som med löshår- har du äkta hår är det bättre kvalla. Håret är såklart stereliserat. Fransarna är också handknutna vilket är häftigt!

Fransarna H151 är lite assymetriska och wispiga i formen, vilket påminner mycket om fransförlängning. Jag får många frågor vart jag ”gör min fransförlängning” haha, men det är dessa som gäller för mig just nu!

 

Nu till det coola. Ett par fransar kostar 119 :- , och jag använder dem i minst 2 månader, ofta 3. 5-7 dagar i veckan. Yessss det stämmer. Det kostar inte mer än så. Världens finaste är dem!

img_3062_copy_56b61b469606ee101af4a4c3

Här har ja använt fransarna H125 som också blivit favvosar!

 

Fransarna kostar 119 :- st och finns att beställa HÄR.

3 Replies to “Eldora lashes H151”

 1. Fransarna är verkligen så himla fina! Älskar även understa ögonsminkningen på, vad använder du för ögonskugga? 🙂 Visste inte att du jobbade på Gloss, min syster går på universitetet i Umeå så var till Gloss när vi åkte för att hämta hem henne för ett litet tag sedan. Så himla mysig butik och min nya Meet Matte Palett kommer faktiskt därifrån 😀 Kram!

  1. Visst är dom! I loooove them!
   På sista bilden använde jag en ögonskugga från Gloss som heter Bejing!

   Åh men vad synd att jag inte jobbade då! 🙁 Hojta till om du har vägarna förbi Umeå igen!
   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *