Mitt 2016

Hej alla fina!

Vid tidigare årsskiften har jag i min blogg tagit upp vad jag anser vara årets bästa skönhetsprodukter efter diverse kategorier. Jag tänkte göra en liknande grej i år, men istället för att i frustration slita håret för att utse den ”bästa ögonskuggspaletten” när man har så många i åtanke, tänkte jag göra en liten annorlunda grej. Jag tar upp lite produkter omvartannat med att berätta lite om mitt år. 2016 var för mig väldigt händelserik och rolig till en början- sen kraschade det totalt. Därför tar jag bara upp hälften av mitt personliga år, eftersom att jag helst vill glömma den andra halvan. Så är det ibland! Let’s get started!


Årets överraskning måste ju vara fantastiska X-lash. Jag kan knappt beskriva med ord hur långt över mina högsta förväntningar den här produkten visade sig vara. När till och med ens kille (som är helt ointresserad av skönhet) titt som tätt komplimenterar mina fransar- då vet man att produkten har fungerat. Senast idag sa han att det var som att jag har använt steroider till fransarna haha! Serumet skickades till mig i ett pressutskick, men det är något jag kommer fortsätta köpa. Så länge jag lever, typ. Länk HÄR.

foreefterxlashmitt eget resultat av X-lash.  


Handelsgalan är också en av mina höjdpunkter under 2016. För er som inte visste det så var jag nominerad till årets butikssäljare i Umeå för mitt jobb på GlossGods. Det var en helt fantastisk tid, jag tror aldrig någonsin att jag känt mig så uppskattad. Stamkunder kunde komma in i butiken med hela släkten i släptåg för att rösta på mig- helt galet var det! Jag var så rörd varje dag över alla fina kunder som tog sig tiden att tacka för fantastisk service (som Gloss är kända för att erbjuda) och rösta på mig. Det vart dock ingen vinst på galan, men lika glad var jag för det- jag hade så mycket annat att fira.

 1505267_1709951882551756_2627089161081170229_n

Haha jag minns att jag var så onöjd med den här nomineringsbilden. Så jag piggade upp mig rejääääält till galan istället för att känna mig fancy. St Tropez Tanning Mousse hell yeeeeeeeah!20160123_165909-copy

7

Jag verkar inte ha fler bilder av handelsgalan här på min dator, men här är iallafall jag och GlossGods grundare och min dåvarande chef- Marielle Isaksson! På plats var också 4 andra från Gloss-teamet och min kära sambo.


En hudvårdsprodukt jag också måste slänga in lite ljuva kommentarer om, är den omtalade BHA-syran från Paulas Choice. Jag har endast provat den ett par veckor,men min hy har redan genomgått en totalförändring. Kan detta var produkten som en gång för alla gör mig kvitt mina hudproblem? Jag har känt att läkare och deras krämer kan slänga sig i väggen, istället har jag lagt alla mina förhoppningar till denna guld-produkt. Jag använder 2% styrka i formen liquid. Länk HÄR.

img_9907-copyJag köpte först bara en liten flaska på 30 ml för att se om min hud tålde den, vilket den gjorde. Efter det har jag beställt 2 st 118 ml-flaskor! Im in löööööve.


I Mars hade jag också turen att få följa med Marielle (läs ovan) till Düsseldorf för att se henne representera Sverige i International Makeup Competition, alltså VM i makeup. Ingen vinst här heller, men hur coolt är det inte att ens delta i VM?! Helt vansinnigt. I år är det Heidi Garcia Andersson (också från GlossGods) som ska representera Sverige.

20160305_171826-copy

Här står sminkmodellerna uppradade efter att sminket lagts på tidspress på scenen (30 minuter)

20160305_095017-copy

Här var backstage-rummet där man fick provsminka sin modell innan själva tävlingen. Modellerna lottades tyvärr ut, till skillnad från i SM då du får ta med din egen modell. 20160306_120235-copy

En selfie jag hittade på mig och fina Emelie Holzkämper, delägare i Gloss Academy.20160304_143626-copy

I Düsseldorf pågick också BEAUTY DÜSSELDORF, som är (om jag minns rätt) Europas största beautymässa. Det var helt galet stort. Här hade jag hittat till Make-Up Studios monter, sååååå lyckligt!snapchat-8808205876598622728-copyVi hade också turen att få komma in på VIP-avdelningen där vi i godan ro kunde gå runt och känna på lite mer exlusiva MUA-grejer. Vi shoppade bland annat loss från Inglot och Kryolans montrar.snapchat-8153645769810368912-copy
En av Kryolans Makeupartister hade en demonstration över dessa två fantastiska looker. Inspirationen var verkligen på topp. Det var en fantastisk resa!


Som tidigare nämnt med BHA-syran har jag fått finare ht. Då har jag också återupptäckt hur underbart mineralpudret från märket Tvål Skincare är. Världens underbaraste grej nu när jag har lite bättre hy. Med mycket acne och vansinniga rodnader fick jag jobba en del för att få resultatet som jag vill ha det, men numera buffar jag in lite puder där det är som rödast, sen är jag out the door. Resultatet? Helt perfekt och samtidigt osynligt. Naturligt, billigt, handgjort, och framför allt bra för huden. Bara mums. Länk HÄR.

img_8427-copyLoose Minerals tillverkas för hand i Sverige.


Jag vill också nämna två läppglans från Glossgods Cosmetics som jag återupptäckt kärleken till. Färgen Juicy Julia har en snygg peach-ton och Miss Marielle är en vacker rosafärg, och ingen av dessa två kan jag få nog av. Jag teamar nästan alltid ihop dem med en läppenna, och gärna lite highlight i mitten av läppen. Alltså penna, highlight- och gloss för att avsluta. Inte kletiga, inte rinniga, utan helt ultimata i sin konsistens. I loooooove them! Länk HÄR och HÄR.

img_1334-copy


Här är en av många makeuper jag hade ÄRAN att göra på mitt jobb på Glossgods. Jag mötte under året massor av fantastiska människor och byggde upp världens bästa kundkrets. Mina kunder vart mina polare och de förgyllde mina dagar, varje dag. Den oerhört snygga bruden på bilden heter Jessica, vars tillåtelse jag har fått att använda bilderna jag tagit på henne. Inlägget med vad jag har använt för produkter finns att läsa HÄR.

screenshot_2016-05-27-20-08-03-1


Metallic Lipsticks har ju verkligen blivit en grej, men jag vill här slänga fram en liten hint till ett läppglans som blir aningen metalliskt. Make-Up Studio har såååå många fantastiska produkter, och deras Paint Gloss i tonen ”Glamorous Nude” är verkligen SPOT ON. Supermycket pigment, och blir lent och skönt på läpparna. Alla tummar uppåt. Länk HÄR.

 

img_7737-copy img_7745-copy


Nästa grej jag vill belysa är inte på något sätt beautyrelaterad, men året 2016 var den dagen jag och min sambo Zack skaffade Valp. Vår lilla Stella har förgyllt varje dag sedan hon vart vår i början av Juli.

IMG_20160708_173728


Jag vill också slänga iväg en shoutout till webshopen Opella som säljer ekologiska råvaror som jag har använt för att pyssla till lite kroppsvårdsgrejer. Bland annat har jag gjort lotionbars, sololja med naturlig solskyddsfaktor, solida parfymer och body butters. PLUS att jag har haft många mysiga bad med de eteriska oljorna. Jag inser att jag missat ha med jojobaoljan på bilden- så piiiiing till jojobaolja! Jag tänkte skriva ett separat inlägg om dessa. Stay tuned.

IMG_0336 copy


 I Juli månad gifte sig två goda vänner till mig, och jag hade äran att lägga vackra Lilians makeup. Det var en helt underbar dag! Lilian och Hampus är verkligen ett exempel på två människor som är gjorda för varandra. Jag är så tacksam att ha fått lära känna dem!received_10208703363974567
(Bilden är tagen av Stina Nordin)

5
Världens bästa brudpar! (Bilden är tagen av Stina Nordin)


Jag måste också kommentera detta med Soap Brows och den genialiska ”fine brow liner” från Viva La Diva. Detta har typ revolutionerat min värld! Länk till mitt inlägg där jag ingående förklarat vad detta är, finner du HÄR.

foreeftersoapbrows


2016 var också året jag upptäckte fantastiska Sweedlashes! Helt underbar kvalité och vackra fransar! Sweedlashes är fortfarande (enligt mig) på delad förstaplats med fransarna från Eldora, men Sweedlashes får ett plus i kanten pga sin lättillgänglighet.

 

IMG_7552 copy


2016 var också året jag började blogga här på Beauty Boulevard. Jag är obeskrivligt tacksam och känner mig lyckligt lottad att få befinna mig i BB-familjen! Cajsa, Sanna, Amanda H, Amanda S, Paulina, Emma, Jenny och Matilda– ni är fantastiska allihopa. Det finns inget bättre än att kika på mobilen och upptäcka att vår gruppchatt på Facebook ännu en gång spårat ur, haha det är SÅ underbart!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.