Kiss New York Goddess Eyeshadow Palette

Inlägget innehåller pressprover.
Inlägget innehåller affilitelänkar.
Läs mer under PR och Policy.

Kiss New York var ett av de märken som jag vart introducerad för på Daisy Beauty Expo i Januari. Idag tänkte jag visa upp en av deras ögonskuggspaletter. Scrolla nedåt för att kika på fler bilder och swatches på Kiss New York Goddess Eyeshadow Palette i färgen Selene.

Kiss New York Goddess Palette innehåller tolv ögonskuggor i varierande textur och finish. I paletten finns en medföljande ögonskuggsborste (se bild nedan).

Borsten är gjord i syntetiskt hår.

Här har jag swatchat alla skuggor på min underarm på en tunn bas av foundation. Som ni ser har skuggorna varierande finish; matt, metallisk och glittrig. Den glittriga skuggan som ses längst ned till höger på bilden var den enda skuggan som kändes aningen torr i texturen. Men trots detta är det inte så pjåkig pigmentering.

Resten av skuggorna är förvånansvärt lena, mjuka och högpigmenterade. Ser di den matta burgundyröda på den nedre raden? *DREGGEL*.

Slutsats: en riktigt schysst budgetpalett!

Kiss New York Goddess Eyeshadow Palette finns att köpa på bland annat lyko.se för 229 kronor. Just nu har lyko också 25 % rabatt på allt smink. Klicka HÄR för att komma till paletten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.