Amelie Soie Beauty Towel

Inlägget innehåller pressprover
Inlägget innehåller affilitelänkar
Läs mer under Pr och Policy

Amelie Soie Beauty Towel anses vara en mirakelhandduk, då du med endast handduken och vatten ska kunna tvätta bort smink. Du hörde mig: endast en handduk och vatten.

Amelie Soies produkter är framtagna av auktoriserade hudterapeuter. De har ett sortiment av produkter som kombinerar de klassiska salongsmetoderna för rengöring, cirkulation och uppstramning med innovativa verktyg för hemmabruk.

Amelie Soie Beauty Towel

 

Amelie Soie Beauty Towel lovar att ta bort även det envisaste sminket endast med vatten. Handduken är gjord i polyester, och dess sammansättning av fibrer gör att den ska lösa upp makeup väldigt skonsamt.

Handdukens två olika sidor med olika längd på fibrerna. Sidan med korta fibrer används för att avlägsna smink, och sidan med längre fibrer kan användas för att peela huden. Handduken är SÅ mjuk och skön på båda sidor.

Amelie Soie Beauty Towel

Så här gör du!

Handduken ska geeeeeeeenomblötas i varmt vatten, vridas ur lätt- och därefter masseras över ansikte och hals. Om du vill avlägsna smink på ögonen blöter du ned handduken och håller den mot ögonområdet en stund innan du masserar bort sminket med mjuka, cirkulära rörelser.

 

Fungerar den?

JA. Den fungerar. Långt över förväntan faktiskt! Även de dagar jag har använt grymt mycket smink med tung foundation och massor av mascara- fungerar den. Det enda den hittills inte har lyckats ta bort är Inglots AMC Eyeliner Gel, vilket i princip ingen rengöring lyckas med på första försöket.

Jag tycker det känns mycket smidigt att avlägsna makeup med handduken. Jag menar, jag tycker personligen hudvård kan vara superkul, men det första steget, att ta bort sminket- måste ju vara det tråkigaste som finns. Med Amelie Soie Beauty Towel blir det faktiskt lite roligare.

Skötselråden för handduken är väldigt basic då de klarar av maskintvätt i upp till 60 grader. Däremot bör du inte använda sköljmedel till dessa (vilket en iallafall bör sluta upp med pga dåligt för miljön och huden!)

 

Amelie Soie Beauty TowelDet enda jag har att gnälla på är att handduken ibland känns lite onödigt stor, vilket gör att den känns lite klumpig och om du inte är försiktig så hamnar det vatten överallt. För dem som håller med finns även ett duopack med mindre handdukar som du kan använda på samma sätt (eller ta med dig då du reser).

 

Amelie Soie Beauty Towel

Amelie Soie Beauty Towel finns att klicka hem på bl.a. Lyko.se där den blir din för 295 :- . Det finns även ett större kit där du får med duopacket med de runda mindre handdukarna och ett pannband för 495 :-

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.