Bild från i helgen!

Bild 00

Hej alla godingar! Jag lägger upp en bild från helgens filminspelning i Norsjö! Kallt som attans var det, och vi spelade in mitt i natten! Det var nollgradigt och frost på bilarna, haha SÅ himla kallt men SÅ himla roligt! Helt sjukt vilket dreamteam, så sjukt fantastiska människor som jag helt enkelt älskade att jobba med!

på bilden, längst upp från vänster:
Jesper (ljud), Alfred (C-foto), Niklas (ljus), Kim (B-foto), Erik (A-foto), Johan och Lennart (skådisarna).
Linnea (inspelningsassistent), Lars (regissör), Jag som makeup-artist och Isabelle (producent). Hoppas jag fick till allt nu!

Filmen vi jobbade med är en kortfilm som heter Bröder i Midnattsol.
Jag vet inte exakt då den är färdig men jag lär väl skriva något om det!

Hur som helst. Helt vansinnigt roligt var det! Då jag kom hem var jag helt slut men skulle kunna göra ihop allt direkt på stuts!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *