Chop Chop

IMG_1776 copy

Före^IMG_2201 copy

Helloooo underbara ni. Okej ni kanske såg det i mitt förra inlägg haha, men jag har klippt av håret!

Säg välkommen till mitt typ första (någorlunda) personliga blogginlägg på X antal år!

Jag har alltid varit ganska laid back vad gäller hår. Jag har varken haft problem att klippa, färga eller på andra sätt experimentera. Jag älskar förändringar! För någon månad sedan spontanklippte jag mig själv. Jag gick runt med två tofsar i håret och körde bara en sax igenom en av dem, just for the hell of it. Sen fick min sambo komma och klippa till det bäst han kunde med kökssaxen. ”äh, klipp typ så att det blir rakt. det blir bra” var min inställning.

Trots att jag är så obrydd över mitt hår överlag (MVH borstar ögonbrynen men inte håret) vill jag alltid gå till samma frisör. Alltid. För ni vet när man var liten och hatade att gå till frisören för de gjorde alltid så att man såg så jävla konstig ut? Typ lyssnade på mamma men inte på mig om vad jag ville ha för frisyr. haha mamma ville alltid att jag skulle ha typ rak pannlugg och korta längder, så jag tyckte jag såg ut som nio år när jag var typ tio (typ det värsta man kunde känna). Haha så kände iallall alltid jag när jag var yngre, tills jag och min mamma plockade upp en kompis till mig efter att hon vart på besök på frisörsalong här i stan, och jag typ doooooooog av hur snygg hennes frippa var. Jag och morsan har besökt samma frisörsalong ever since, och det kanske är… 13 år sedan?

Hur som helst, Inger på Frisyrshopen i Umeå är den ärligaste, erfarnaste och bästa frisören i världen, punkt slut. Och jag älskar mitt nya hår. Jag fattar typ inte varför jag inte alltid har det kort? Det är så jävla skönt! Är så less på dedär långa hårstråna som typ lossnar och fastnar överallt, typ mellan skinkorna när man har duschat. blääääääh ryser.

Och nu fick ni förresten en sneak peak på morgondagens look, den undre bilden. Chiao!

2 Replies to “Chop Chop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *