Depend Keramisk Peelingpenna

Inlägget innehåller pressprover.
Inlägget innehåller affilitelänkar*
Läs mer under Pr och Policy.

Steg nummer ett till fräscha naglar, målade som omålade, är fräscha nagelband.  Depend har en keramisk peelingpenna som är busenkel att använda, och ger mycket fina resultat.

Depend keramisk peelingpenna

Ovan ser ni peelingpennan, som du alltså använder genom att gnugga lite lätt på nagelplattan in mot nagelbanden för att avlägsna död hud från nageln, samt för att LÄTT styra tillbaka nagelbanden. Jag har själv rätt så välvårdade naglar och håller efter dem med jämna mellanrum- men då jag använde den på min sambo kunde vi båda direkt se snabba resultat. Jisses vad mycket död hud som kan befinna sig på naglarna!

Om du är en av dem som gillar att måla naglarna utan att buffa eller på annat sätt peela nagelplattan, kommer du garanterat märka att nagellacket sitter förbluffande bra efter att en har använt pennan. Nagellacket fäster betydligt mycket bättre på en ren nagel än en nagel med död hud på.

Depend keramisk peelingpenna

Ovan ser ni toppen på pennan som du alltså placerar på nageln. Som ni ser är det något alldeles extra i mitten av pennan. Den vårdar nämligen nageln med olja under användningen. Schysst, huh?

 

Rengöringen med pennan går på ett kick och är galet satisfying att använda. Depend keramisk peelingpenna går loss på ca 69 :- på bland annat lyko.se.*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *