Elizabeth Mott It’s So Big Mascara Review.

Elizabeth Mott 002 Elizabeth Mott 001

Från elizabethmott.com:
Why you need it:
W unique formula that lenghtens and curls your lashes, withour smudging! Maintains mega volume for the whole day, and is easily removed.

Why was it created?
After years of disappointong mascaras, that failed to deliver what they were supposed to do, I searched all over the world to create a mascara that gave me BIG volume. Working with the top cosmetics labratories, I formulated the perfect volumizing mascara that didn’t smudge and can be worn all day. I wear this mascara to the gym (shh, it’s a secret!) and it will not budge even after a long run or spinning class!

The secret weapon:
The hourglass brush shape, with its long and short bristle pattern, delivers just the right amount of mascara to each mash (like magic!) watch your lashes grow BIGGER with each layer!

Jag tycker:
Under alla år jag har burit smink har jag aldrig hittat en mascara som jag var så förbluffad över som denna. Elizabeth Mott’s ”it’s so big” mascara är precis den jag har letat efter.

Jag brukar ha ett och samma problem med mascara. Att mina fransar inte håller sig böjda. Mina fransar pekar naturligt NEDÅT, men de går hyfsat bra att böja! Jag kan få till en snygg böj på mina fransar, men ofta då jag applicerar mascara brukar fransarna tyngas ner. Därför bär jag ofta lösögonfransar, vilket också är najs! Men ibland vill man bara se naturlig ut, utan lösfransar men med en pigg vaken blick som böjda naturliga fransar ger.

Jag tror att det som gör mascaran så fantastiskt bra är kombinationen mellan en lätt formula och en borste som doserar en lagom LITEN mängd mascara. Vid första applicering ger mascaran mer längd än volym. För att kunna få volym på fransarna behövs flera lager som behöver snabbt torka emellanåt.
Elizabeth Mott 003Elizabeth Mott 004

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *