Face Atelier Ultra Pressed Powder Translucent

Face Atelier 001Face Atelier 002

Om produkten:
”Face Atelier Ultra pressed Powder ger en långvarig fin hudyta utan att förstöra ditt naturliga sken. Komplettera ditt felfria ansikte med det här lättviktiga pudret. Jetslipad och omgiven med silikon ger Ultra pressed powder en långvarig och en effortless finish. Fri från doft med ett ungdomligt resultat. Detta silikon baserade puder tar bort glans utan att ge en tråkig matt hy.”

Jag tycker:
Som ni vet så är min favoritfoundation of all time Face Ateliers Ultra Foundation, och det här är alltså det ”tillhörande” pudret. Puder är egentligen inte en så rolig grej enligt mig, det är en tråkig utgift och alla brukar vara ganska detsamma. Fast nja, inte just detta.

Face Ateliers ultra foundation ger en så fantastiskt vacker finish, en ”second skin”-finish som är lagom glowig utan att se glansig eller glittrig ut. MEN, lägger man ett dåligt puder på denna fantastiska foundation så försvinner hela den finishen. Med fel puder blir allt helt matt och tråkigt, platt och ibland kakigt. Men med detta puder så förvarar man den vackra naturliga finishen av foundationen, men gör den lite mer matt och lite mer hållbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *