Favorit i repris: Depend Cuticle Peeling

Inlägget innehåller pressprover
Läs mer under Pr och Policy

Nu är jag (typ) på benen efter min hemska influensa. Därmed är jag även tillbaka på bloggen. Och eftersom jag inte haft möjlighet att plåta något nytt content till er tänkte jag visa en favorit i repris; Depend Cuticle Peeling.

Det är en aldelles underbar grej för de som vill ha fräscha och fina naglar.

Det första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden” (Depend). Jag håller definitivt med. Om du sedan väljer att lacka naglarna i någon tjusig färg kommer det dessutom att hålla längre om du har tagit hand om nagelbanden. Detta eftersom en ofta har död hud på nagelplattan, vilket gör att lacket inte fäster lika bra på nageln.

Depend Cuticle peeling är en gel som du applicerar på nagelbanden och kring kanten på nageln. Gelen tar bort döda hudceller och hudrester. Gelen ska verka i cirka en minut.

Efter att gelen har verkat använder jag en nagelborste, och därefter en manikyrpinne för att styra tillbaka nagelbanden.

Depend Cuticle Peeling finns att klicka hem på bl.a. lyko.se där en tub om 10 ml blir din för 79 :-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.