Fördjupning i mina sminklådor.

Sminklåda 001

Här har vi lådan med mina singleskuggor. Några paletter har jag också pulat in längst in.

Sminklåda 002

Palettlådan. Jag har också stachat iväg lite paletter på annan plats, de jag mer sällan använder.

Sminklåda 003

Bas-produkter.

Sminklåda 004

Min favoritlåda, the lippes! I glossyboxen ligger mascaror.

Sminklåda 005

Lösfransar. Både använda och oanvända. (Jag brukar återanvända mina egna flera gånger).

Sminklåda 006

Alltiallolådan. Tacka fan för glossyboxar hörrneni! Längst upp från vänster ligger lite solskyddskrämer som inte får plats i kroppsvård-lådan. Brevid dem ligger glitterlådan med olika glitter och fästningsmedel. Brevid det lite annat som inte får plats någon annanstans. Längst ned till vänster har jag lite ögonbrynsgrejer, i boxen brevid den har vi primers osv, och brevid den boxen ligger grejjer jag använder för att färga bryn och fransar.

Sminklåda 007

Kroppsvård-lådan. Hudvård i boxen som inte är så aktuell just nu.

Sminklåda 008

Lite hårprylar. (stylingredskap och produkter ligger på annan plats).

Sminklåda 009

Nagel-lådan.

Sminklåda 010

Jag fick även plats med mina flitigaste använda bijouterier.

Sminklåda 011

Då fick ni se 10 av mina 12 lådor. De andra är bara ointressant oreda med prylar som ligger huller om buller. Typ ett helt lager av HD-puder, extra mascarawands, flytande latex, blod, vax, osv.Vad som finns i och på sminkbordet tar vi en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.