Glossgods Lipstick Beatrice

glossgods lipstick beatrice

glossgods lipstick beatrice

Jag har ofta tänkt att nudeläppstift inte är för mig. Faktiskt. Jag har använt det till sminkningar här på bloggen för att det passat till helheten av sminkningen, men aldrig känt mig riktigt bekväm i det. Men nu i några dagar har jag använt ett och samma nudeläppstift, och det har faktiskt… ja, känts bra!

Glossgods lipstick Beatrice är ett nudeläppstift som är oerhört återfuktande på läpparna. Läppstiftet innehåller massor av E-vitamin och naturligt vaniljextrakt, så dom doftar MUMS.

Det är det perfekta ”foundation-på-läpparna” -läppstiftet. Det passar sjukt bra om man har en extrem ögonsminkning och vill dra fokus från läpparna.

Glossgods lipstick Beatrice finns att köpa på glossgods.com eller i deras butik i Umeå för 169 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *