God Jul + julsminkning

Hörrni, nu är det bara två dagar kvar tills julafton. SÅ som jag längtar! Det här ska bli min första jul med min fantastiska sambo William. Jag längtar nästan ihjäl mig, att få ta med honom till min familj och fira en riktig familjejul! Jag tänker dock mycket på dem som kommer sitta ensamma över julen. Jag tror faktiskt att det är viktigt att komma ihåg i all denna julhets och jultagg. Inte alla längtar till julen. Det är en fantastisk högtid för somliga, men inte för alla. Jag har haft riktigt tur och skattar mig otroligt lycklig över att jag har möjlighet att fira julen med min familj, och jag skänker er som sitter ensamma en tanke och skickar en varm kram till er.

Jag har iallfall knåpat ihop en liten julmakeup. Rött och guldigt, det kan väl inte bli så mycket juligare än så?

 

Jag har använt:

The Balm Put A Lid On It Eyeshadow Primer (ögonskuggsprimer)

Coloured Raine Eyeshadow – who me? (guldig ögonskugga på locket)

Make Up Geek Eyeshadow Bitten (röd ögonskugga)

Inglot AMC Eyeliner nr. 77 (svart eyeliner)

By Terry Sweed Lashes OEIL DE BICHE (lösögonfransar)

Maybelline Tattoo Brow Pomade (ögonbrynspomad)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *