ISADORA twist up blush & go, english rose.

inlägget innehåller pressprover
img_0716-recovered_copy_531772d59606ee14f936819b isadora_twist_up_blush_and_go_english_rose_2_531772dbddf2b321531d830a

<uttonat med fingertopparna, ej uttonat>

Här ska ni få se på mitt nya favoritrouge. Så snyggt, så snabbt, så enkelt.
Rouge är någonting jag lät bli att använda i flera år bara för att jag var rädd att det skulle bli för mycket. Jag brukar ju annars kunna köra mycket av allt smink, men rouge är jag nog bannemej fortfarande lite rädd för! Men här har vi det, mitt nya favoritrouge.
Färgen ser ni på bilden är (enligt mig) en perfekt rosaärg med hintar av guld- och med en lagom mängd skimmer. Jag som brukar bli blank nog för folk att spegla sig i brukar vanligtvis inte satsa på skimriga basprodukter, men här är det i rättan mängd för min smak.
Krämrouge har aldrig riktigt lockat mig då jag är rädd för att överdosera, men det är svårt att överdosera med detta rouge då man faktiskt får jobba upp färgen några gånger. Dra sticket där du vill applicera din rouge- och gnid helt enkelt ut den med fingrarna med cirkulerande rörelser. Den är så enkel att sudda ut. Och som sagt, det kan omöjligt bli för mycket färg med ett streck på kinden, utan jag brukar strecka och sudda 2-3 gånger innan jag har den färgintensitet jag vill ha. Och jag är feg med rouge!
Isadoras twist up blush kom i tre olika nyanser med vårkollentionen ray of light. Rougen kostar 129 kronor styck, och du finner dem på ex. Kicks, Åhlens, HM, lyko.se, eleven.se osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *