Kerstin Florian Luminizing CC Créme

Inlägget innehåller pressprover.
Läs mer under PR och Policy.

Kerstin Florian CC Créme

Ni är säkert en del som känner till märket Kerstin Florian, iallafall om ni är spa eller salongsbesökare. Märket har sedan tidigare haft produkter för hud, hår och kroppsvård- men i början av 2018 lanserade de även ett gäng makeupprodukter.

Jag introduserades till Kerstin Florians makeupprodukter på Daisy Beauty Expo i början på Januari. Där fick jag berättat för mig att makeupprodukterna kommer att ses som en förlängning på deras hudvårdsprodukter, och att makeupprodukterna i sig alltså kommer fokusera mycket på vård och omsorg av huden. Därför är Luminizing CC-cream packat med sådant som är gott för huden.

 

Fakta om huvudingredienserna från kerstinflorian.se

Extrakt av röd rabdosia Ört som också är känd under namnet Dong Ling Cao. Denna blommande ört som härrör från Kina har länge använts i österländsk örtmedicin för att lindra inflammationer, förbättra cirkulationen och hudirritationer.

Extrakt från asiatisk klibbstjärna Denna växt med sina små gula blommor växer över hela Asien och Afrika och har i århundraden använts för att förbättra hudproblem och missfärgningar av huden. När dessa örter kombineras samverkar de genom att binda hudens ljusabsorberande receptorer. Extrakten verkar genom att förstärka hudens struktur och lindra inflammation vilket har en direkt påverkan på pigmenteringen. Kliniska studier visar en signifikant minskning av rodnader och bruna fläckar samt förbättrad kollagentäthet vid fortsatt användning.

Titandioxid Detta vita mineralpulver täcker och pigmenterar och verkar därigenom som ett visst fysiskt solskydd.

Kerstin Florian CC Créme Kerstin Florian CC Créme

Jag tycker att Kerstin Florian Luminizing CC-creme ger en vacker, naturlig bas- som dock kan uppfattas som rätt pudrig. Personligen anser jag inte att den är FÖR pudrig dock, då jag gillar relativt pudriga produkter. Produkten ger huden medel-ish täckning som lägger sig fint på huden så länge en inte använder för mycket produkt. Jag anser att endast ett tunt lager är att föredra, då den annars känns lite svår att arbeta in. Så, hellre två tunna lager (behövs ej, men ni förstår) än ett tjockt.

Minuspoänger:

  1. Det låga nyansutbudet. Den kommer endast i tre färger, än så länge iallafall.
  2. Jag anser inte att den ger direkt någon lyster, vilket den utlovar.
  3. Den har en tendens att oxidera.

Pluspoänger:

  1. Ser naturlig ut på huden.
  2. Produkten är DRYG. Då du endast behöver en liten klutt till ansiktet räcker tuben länge.
  3. Du får mycket produkt, 50 ml.
  4. Jämnar ut hudtonen på ett snyggt sätt då den korrigerar hudtonen, och kan användas för sig självt eller under annan foundation beroende på hur mycket täckning du vill ha.
Kerstin Florian Luminizing CC Créme finns att klicka hem från bl.a. Skin City där den blir din för 479 spänn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *