MAC Lipstick Rebel

Mac 001Mac 002

Hello. Jag måste berätta om mitt absoluta favorit-läppstift just nu.

Läppstiftet Rebel från Mac har en fantaaaaaaaaastisk färg som jag bara älskar.

Färgen blir som ni ser mycket ljusare än vad man trot då man tittar på själva stiftet. Färgen är också lite… mysko. Ibland är den röd och ibland lite mer lila. Jag minns att min mamma trodde att jag hade bytt läppstit under dagen en dag då jag bar detta. Först träffades vi utomhus, och då såg det väl annorlunda ut än senare då vi kom in.

Bilden är tagen i häääääärligt dagsljus!

Läppstiftet är lite torrt i konsistensen, och är inget alls att rekommendera för torra läppar då den faktiskt framhäver sprickor i läpparna rätt rejält. Men då läppstiftet är i det torraste laget sitter det också som sten. Det är inga problem att bära läppstiftet helt för sig självt utan penna under, jag är inte orolig alls för att det under dagen ska glida omkring och se dumt ut.

Läppstiftet har som alla Mac-läppstit en härlig doft av vanilj (precis som Gloss läppstift), och känns lyxigt med den fina klassiska vackra förpackningen.

Tummar upp för detta läppstift (om du inte har torra läppar förstås!)
Kostar ca 200 kronor, säljs där MAC säljs, ex. på kicks.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *