Make-Up Studio Durable Lip Fluid 14

Lip Fluid 001 Lip Fluid 002

Till en ”rödamattan”- look, vad passar då bättre än röda läppar?

Jag brukar vanligtvis köra på matta röda läppar som ni kanske vet, men nu här fick jag smaka på något nytt! Det var SÅ svårt att få den fina färgen och texturen på bild, men jag fick verkligen ”WOW”- känsla av den här produkten.

Man börjar med att applicera det röda ”glosset” som blir som ett lip stain. Det torkar matt och känns som att det sitter ordentligt. Väldigt lik NYX soft matte lip cream som jag också brukar använda titt som tätt. Men det vart verkligen en helt annorlunda känsla då man spacklade på glosset. HERREGUD så fint! Det såg nästan ut som röd lack, eller nästan som röd latex! haha mycket glans iallafall!

Jag tycker att den här produkten är en FULLTRÄFF då den är så förbaskat fin vid applicering men också sitter länge länge länge!

Finns att köpa HÄR för 280 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.