New in: produkter från Ardell!

Inlägget är ett samarbete med Ardell och Addbeuty.se.
Läs mer under PR och Policy.

IMG_6228

Som ni kanske redan vet: jag är en fransnörd utan dess like. Och det är nog tack vare Ardell, då det är märket jag först inriktade mig på då jag var yngre. Ardells lösögonfransar är världens mest sålda, och det kan jag verkligen förstå. De har överlag bra kvalité, är extremt lättillgängliga och blir dina till ett förmånligt pris. Ardell har också tagit fram ett brynkit som jag har fått möjligheten att prova.

IMG_6248

Ardells Wispies är det nog inte så många som har missat? Dessa fransar är så populära att de ofta är slutsålda. Jag vet att (åtminstonde för något år sedan) tog det bara någon dag från det att leveransen kom till Åhlens i Umeå tills de var helt slutsålda. Just dessa är även mina gamla favoriter, jag har förbrukat en stor mängd wispies i mina dagar, de är verkligen helt underbara! Fransarna är gjorda i äkta hår från människor. Det låter kanske lite konstigt, men lösögonfransar i äkta hår håller en myyyyycket bättre kvalité än syntetiska fransar: och håret är såklart helt stereliserat. Kostar 69 :-

IMG_6245 copy

Ardells nr. 110 är ett par mer naturliga fransar, som jag också tycker ser väldigt bekanta ut. Det är inte helt omöjligt att jag har haft dessa fransar i min ägo tidigare. Det skulle inte vara något konstigt i sig, eftersom att dessa fransar också är vansinnigt populära. Även dessa är gjorda i steriliserat människohår. Kostar 69 :-

IMG_6242 copy

EDIT: Jag har tidigare skrivit att jag tyckte att det var ’synd att dessa fransar var gjorda i mink-hårmen det är helt inkorrekt! Jag vart så förvirrad av namnet ”faux mink”: jag såg helt enkelt bara bokstavskombinationen MINK. Men nu har jag fått upplyst för mig att Faux Mink INTE är gjorda i djurhår! Jag vill såklart alltid ge er rätt fakta här på makeupartisten.se, men här har jag verkligen misslyckats (jag är bara människa, så hoppas ni förlåter min tillfälliga okunskap). Ordet FAUX betyder alltså ”falsk/oäkta”, vilket innebär att det är FEJK-mink-fransar. Alltså: helt cruelty free!!!

 

IMG_6260

Men här ni har vi något jättekul: ett brynkit från Ardell! Kitet innehåller en palett med tre olika ögonbrynsskuggor och en highlighter, en vaxpenna för att hålla brynen på plats, och till sist en multiborste vars ena ände är en snedställd borste för applicering av brynskuggorna, och den andra änden är en spoolieborste till för att kamma igenom brynen med. Myyyyyycket intressant! 189 :-

IMG_6232 copy

Sist, men inte minst: DUO Eyelash Glue. Världens mest sålda lösögonfranslim! Limmet är latexbaserat och är till för att användas till hela rader. Det fungerar dock jättebra att använda till singelfransar också. Limmet är vitt vid applicering, men när det torkar blir det transparant. Detta är det bäääääääästa limmet jag någonsin provat, så jag kan varmt rekommendera det. 99:-

Samtliga produkter i inlägget finns att köpa på addbeauty.se.

Jag kommer även att gå igenom samtliga produkter i kommande inlägg, visa hur fransarna ser ut på ögat, och recensera brynkitet. Så håll utkik!

One Reply to “New in: produkter från Ardell!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *