NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam

Inlägget innehåller adlinks/affilitelänkar.
Läs mer under PR och Policy.

IMG_0121 copy IMG_0150 copy IMG_1235-copy copy

Idag tänkte jag visa er en budgetfavorit vad gäller lite mer festliga läppar, NYX Soft Matte Lip Cream Amsterdam. För er som inte vet vad detta är för något: det är en läppkräm som du applicerar precis som ett läppglans, men det torkar matt på läppen och ger därmed ett riktigt hållbart resultat!

NYX Soft Matte Lip Cream finns i en mängd olika färger i allt ifrån neutrala toner till röda, rosa och mörkt lila. Jag har fastnat för just denna ton, Amsterdam. Jag tycker inte att den är lika pigmenterad som många andra märkens matta läppkrämer, så jag brukar ofta måla två lager för att få den knallröda färgen som på bilderna ovan. Jag tycker också att en bör använda en extern pensel eller en läppenna om en vill få de skarpa kanterna som jag har på bilden ovan. Läppenna är alltså inget du behöver för färgens eller hållbarhetens skull, bara för kanternas skärpas skull.

Färgen Amsterdam kan alltså målas i ett tunt lager för lite mer subtilt röda läppar, eller som jag har gjort på bilderna, två tunna lager på varandra för en heltäckande färg.

Jag tycker att produkten ger ett riktigt bra, hållbart resultat. Du kan dock behöva bättra på läpparna efter att ha ätit, åtminstonde litegrann i mitten av läppen. Jag uppfattar det varken som uttorkande eller återfuktande. Men för de med torra läppar skulle jag rekommendera ett tunt lager läppbalsam innan du applicerar produkten. Det går även att använda krämen som grund för andra produkter, det är till exempel jättesnyggt att snöra på ett genomskinligt läppglans över!

IMG_0153 copy

NYX soft matte lip cream Amsterdam finns på Kicks.se för galet låga 79 kronor!.

(Jag köpte min produkt i glossgods butik i Umeå, men de säljer dem dessvärre inte längre).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *