SM!

Hej alla fina. Vet ni vad som händer i Stockholm imorgon? Makeup-SM! Jag känner hälften av de sex deltagarna, och hoppas verkligen att någon av dem tar hem vinsten!

Sex stycken makeupartister är uttagna för att tävla, och tre av dem är:

Heidi Garcia Andersson, en fantastisk makeupartist som jag jobbat med i nästan två år på Gloss. Hon är en extremt härlig tjej som är den ultimata arbetskollegan- professionell, glad- och proppfull med talang. HEJA HEIDI!

Linn Norman, en extremt duktig makeup-artist som jag faktiskt var med och utbildade på Gloss Academy! Linn är oerhört driven, she will stop at NOTHING och kan gå hur långt som helst i den här branchen. HEJA LINN!

Marielle Isaksson- ni kanske vet vem detta är? För två år sedan gick jag en MUA-utbildning hos henne, och fick samtidigt jobb i hennes butik. Marielle sätter galet hög standard i tävlingen, och det kommer bli fantastiskt roligt att se henne försvara sitt guld. (Marielle tog nämligen hem guldet ifjol, och jag fick äran att följa med henne då hon tävlade i VM i Mars). Jag har sett vad hon kan knåpa ihop på en timma med sina penslar och produkter. och det är INTE att leka med. HEJA MARIELLE!

 

De sex tävlande sminkar i två olika grenar, ”klassiskt”- vilket innebär svart sotning med röda läppar, och därefter en mer Kreativ Sminkning. Allt under tidspress och noga bedömning av bland annat teknik, hygien, ergonomi osv.

 

Jag önskar att jag vore där!
Jag ska se om jag faktiskt ska ta tummen ur och ansöka nästa år…

 

Håll nu tummarna för TEAM GLOSS!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.