TVÅL Chocolate and Lavender Hair Mask

Tvål

TVÅL Deep Conditioning Hair Treatment, Chocolate & Lavender
Denna härliga, välgörande hårmask innehåller generösa mängder med kokosolja, makadamianötolja och baobabolja – allt för att vårda ditt hår med perfektion! Baobab innehåller jämfört med arganolja dubbelt så mycket omega 3, palmitinsyra och antioxidanter. Den är också otroligt rik på solvitaminet D3.

Denna underbara hårmask är berikad med havreproteiner, citrus och silke som hjälper till att göra ditt hår glansigt, mjukt och silkeslent. Inte nog med att ditt hår blir vackrare och otroligt vårdat – denna mask lämnar även ditt hår med en fantastisk doft av en oemotståndlig blandning av mörk belgisk choklad och ekologisk lavendelolja.

Fri från parabener, silikoner & phtalater.
Innehåll: 200 ml

Jag tycker:
Jag har tänkt skriva om den här hårmasken flertalet gånger, men har inte kommit till skott förrän nu. Min älskade fina kompis Kate kommenterade hur glansigt mitt hår var idag, trots att jag inte använt någon olja eller styling överhuvudtaget. Men jag har börjat med en ny hårmask, this one.

För det första så doftar den helt vansinnigt gott. För det andra håller doften kvar sig i håret i flera dagar. Jag läste mig till att masken ska sitta i 5 minuter och sedan sköljas ur. Men skiter som vanligt i regler (på engen risk såklart) och hade i masken betydligt längre. Det fungerade felfritt för mig!

Masken innhåller som sagt Makadamianötolja som är extremt utredande för håret, så det hjälper verkligen om man har trassligt hår.

Hårmasken är handgjord på ekologiska ingredienser. På Gloss säljer vi den här hårmasken med doften ”pink cotton candy” som är en av mina absoluta favoritdofter IN THE WORLD.

200 ml, 169 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *