Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till min nya blogg! Som jag skrev på beauty boulevard så är bloggen fortfarande under uppbyggnad, vilket jag hoppas att ni har överseende med!

Jag tar ödmjukast emot kritik på vad som skulle kunna förändras med bloggen, även om jag kanske inte kan ändra på allt. Är det något ni saknar? Är det något ni inte gillar? Är det något som ser fel ut? Jag har ännu inte kontrollerat hur hemsidan fungerar för mobiltelefoner eller läsplattor, men om ni ser något fel eller något som är konstigt får ni mer än gärna slänga in en kommentar, eller skicka mig ett mail.

Min nya mailadress är nicolina@makeupartisten.se.

Jag hoppas att ni ska trivas här, för det gör jag!

vardagssminkning

Jag och Stella är megataggade! (Japp, här var hon både långhårig och oborstad, jag vet!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.