Best of 2015, basprodukter!

Jag hänger väl på då, såhär en vecka in i det nya året tänkte jag berätta om mina favoritprodukter från året som gått. Vi kör igång direkt!

Primer: Min favorit under 2015 blev en primer jag tidigare inte gillade- alls. Benefits Porefessional. Nu när jag mer eller mindre lyckats bli av med mina yttorra partier så gillar jag den starkt. Sminket sitter som ett smäck, porerna blir grovt mindre synliga och huden superlen. Vilken vändning, Benefit!

Foundation: År 2015 var året jag friade till min första Pressed Base. Haha jag fullkomligt älskar Glo Minerals pressade mineralpuderr ”Pressed Base”. Man kan jobba upp en extremt hög täckning med det matta pudret utan att det känns det minsta kakigt i ansiktet. Man nästintill känner hur mineralerna faktiskt jobbar in sig med hudens oljor och ger väääääärldens vackraste resultat. Att den dessutom är pressad innebär att du slipper spilla puder öööööverjävla allt som jag annars brukar. Tummar uppåt! Kostar 465 :-, finns HÄR.

Best of 2015 0015

Puder: Jag kör i stort sett endast på ett enda puder, vilket är face atliers ultra pressed powder, ett silikonbaserat transparant puder som jag lägger över min silikonbaserade foundation från samma märke. Pudret ger en matt, men otroligt naturlig känsla. Jag med extreeeeeeemt obalanserad hy kan däremot behöva pudra på flera gånger under dagen, men vad gör det att spendera 10 sek extra framför spegeln någon extra gång om det väl ger vacker finish? Totally worth it! Kostar 249 :-, finns HÄR.

Best of 2015 005

Blush: Gloss rouge i färgen Mellow är fasiken det finaste rouget någonsin. Både färgen och formulan får den högst möjliga poängen av mig. Färgen du får är ljust persikorosa- vilket för mig är varken är för varmt eller kallt. Formulan är väligt lätt, vilket gör att den glider på som en dröm och lägger sig jämt över kinden. Men luras ej av den lätta formulan- rouget är extremt högpigmenterat- så du behöver inte mycket! Rouget på 6 gram räcker därför i år och dar. 199 kr, finns HÄR.

Concealer: ooooooh this concealer. Den krämigaste, vackraste, bästa concealern upptäckte jag 2015. Den kommer ifrån Make-Up Studio och heter kort och gott ”Concealer in box”, jag använder den ljusaste, nr. 1. Jag tycker att den är extremt lik anastasias concealer- som fått oerhört bra betyg. Det får denna med.  180 :- , finns HÄR.

Best of 2015 006

Shading: I fjol var favoriten The Balms Bahama Mama, men nu när jag är extremt ljus i huden tycker jag att den lite kallare Contour nr. 5 från Gloss känns bättre. Matt, formulan lik rouget jag beskriver ovan. Vad kan gå fel lixom? Finns HÄR.

Highlighter: Kära Mary, min finaste älskade Mary-Lou Manizer från The Balm sitter där som en jäkla queen på highlight-tronen och har inga planer på att bege sig därifrån. So be it, ingen klår Mary om du vill ha en highlighter som syns! 205 :- HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *